Căutare Live

Un crab urias cantareste sapte kilograme si isi va dubla dimensiunile

Un crab gigantic pescuit in largul coastei Tasmaniei din Australia a fost cumparat cu 3.000 de lire de catre o gradina zoologica din Marea Britanie care l-a salvat astfel de la moarte.

Potrivit Daily Mail, crabii uriasi sunt ceva obisnuit in Australia si constituie o delicatesa culinara. Claude nu va avea insa aceasta soarta pentru ca va fi expus la o gradina zoologica din Marea Britanie.

Crabul care cantareste aproximativ sapte kilograme si este de 100 de ori mai mare decat unul obisnuit a fost tinut in carantina timp de doua saptamani dupa ce a fost adus din Australia. Desi are aceste dimensiuni impresionante, Claude este inca pui, asa ca va ajunge sa cantareasca dublu la maturitate.

In salbaticie, crabii mananca orice materie moarta, dar Claude este hranit numai cu macrou maruntit si calmar.

Foto: bnps.co.uk

O fantoma care bantuie un bar din Marea Britanie a fost fotografiata... VIDEO! Salvare spectaculosa in Spania! Sase turisti au ramas blocati in celebra statuie a lui Cristofor Columb...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri