Antena Căutare

Un Craciun...roz!

Poate ca rosul, auriul, albul si verdele sunt prea banale pentru tine. Poate vrei ca de Craciunul acesta sa faci ceva special. Sau sa oferi in dar ceva deosebit. Cutia Pink Christmas este delicata, romantica si ...roz!

Cutia Pink Christmas este rasfatul tau delicat, pentru un Craciun deosebit plin de iubire si liniste. In stilul shabby chic, antichizata si in nuante de roz pal, somon si alb, cutia iti va aduce caldura si magie in preajma sarbatorilor de iarna.

Dupa un design original creat de artistii Le Cose Animate, ce imbina fulgi de nea, trandafiri si brazi eleganti, Pink Christmas Box te duce cu gandul la zane, la copilarie, la viata in roz.

In culori pastelate pentru un decor altfel, pentru o casa altfel, care sa te reprezinte, cutia Pink Christmas aduce cu ea un parfum roz de trandafiri si o aroma vintage pentru ca tu si familia ta sa va simtiti extraordinar. Cutia este din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice, antichizata si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.

Pentru mai multe detalii si alte idei de cadouri si decoratiuni apasa aici!

GALERIE FOTO! Sunt blonde, imbracate in roz si se cred Barbie. Cum arata o familie de PITIPOANCE din Rusia... Viata bate filmul: Vezi cum arata, in realitate, un HOBBIT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x