Antena Căutare

Un cunoscut prezentator și soția sa, jefuiți în timpul vacanței! Hoții au folosit o metodă neobișnuită de a-și finaliza jaful cu succes: “Trebuie să ai un curaj nebunesc de a face așa ceva”

Au fost momente de groază pentru unul dintre prezentatorii emisiunii auto “Grand Tour” de la Amazon, Richard Hammod și soția sa, Mindy, când hoții au intrat peste ei în timp ce dormeau în vila lor de vacanță din Sudul Franței.

Au fost momente de groază pentru unul dintre prezentatorii emisiunii auto “Grand Tour” de la Amazon, Richard Hammod și soția sa, Mindy, când hoții au intrat peste ei în timp ce dormeau în vila lor de vacanță din Sudul Franței.

Hoţii au folosit gaze asupra lui Hammond şi familiei lui, înainte de a jefui vila din Saint-Tropez, scrie mirror.co.uk.

În casa familiei era o petrecere, iar Mindy a crezut că toată gălăgia e produsă de invitați și a mers la culcare. Femeia a povestit cum hoţii au răscolit camerele celor 15 oaspeţi din casă, în căutare de bani şi bijuterii.

Infractorii au folosit o metodă neobișnuită pentru a-și duce la final jaful, un gaz anestezic asupra victimelor. Nu se află la primul jaf de acest gen. Anterior, ei au jefuit casa cunoscutului pilot de Formulă 1, Jenson Button.

La o zi după jaf, fiica cea mică a cuplului, Willow, în vârstă de 15 ani, a descoperit că i-a fost furat ceasul. Mai mult, hoţii au furat bani din poşetele invitaţilor. Cei doi hoţi au fost prinşi cu ajutorul camerelor de supraveghere, la 48 de ore de la comiterea jafului, relatează Mediafax.

„Trebuie să ai un curaj nebunesc pentru a face aşa ceva, trebuie să fii mulţumit că oamenii nu s-au trezit. În acea dimineaţă am dormit până la 8.00. Nici măcar nu m-am trezit la sforăitul lui Richard. Nimeni nu s-a trezit. Am descoperit că hoţii au mai jefuit o proprietate în aceeaşi seară”, a povestit Mindy, soţia prezentatorului Richard Hammond.

Terapie în culori pentru copii! Mai mulți artiști au pictat pereții Spitalului din Curtea de Argeș... O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x