Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această formulă!”

O tânără care s-a bucurat din plin de o copilărie lipsită de griji și care a avut parte de iubire necondiționată și de siguranță a decis să dea totul mai departe. Conștientă de faptul că nu toți copiii au parte de un cămin și de părinți iubitori, aceasta a ales să adopte. 

Un cuplu a adoptat trei frați din dorința de a rămâne o familie: ”E primul Crăciun pe care-l vom petrece în această formulă!”

Împinsă de faptul că a avut tot timpul părinți care au iubit-o și care i-au oferit tot ce avea nevoie, dar și că în căminul ei a fost mereu bucurie, Lena, o tânără din Sandbury, Massachusetts, SUA, a decis să le ofere șansa de a crește într-o familie frumoasă unor frați.

Astfel, fără să stea pe gânduri, Lena și partenerul ei, KC, au adoptat trei băieți, toți frați, care vor avea acum un Crăciun minunat, așa cum n-au avut niciodată.

Guvernul a aprobat înfiinţarea Sistemului Informatic Naţional pentru Adopţie

În urmă cu aproape o lună de zile, chiar de Ziua Națională a Adopției, Joey, Logan și Noah, în vârstă de trei ani, de doi, respectiv un an, care sunt frați, au ajuns în noua lor locuință.

Inițial, cei doi tineri s-au îndrăgostit de Joey și au început procedura de adopție în urmă cu un an de zile. Atunci, micuțul avea 18 luni. Procesul de adopție s-a încheiat în luna martie, însă abia atunci a început totul. Femeia a aflat că Joey mai are un frate, pe nume Noah, care are, de asemenea, nevoie de o locuință.

Legea adopției s-ar putea schimba în România! Câți bani ar urma să primească românii care vor adopta copii din țară

Ulterior, cei doi au decis să-l adopte și pe el, iar la o lună de la sosirea lui în noua familie, aceștia l-au adoptat și pe Logan.

”E primul an și primul Crăciun pe care-l petrecem în această formulă.”, a mărturisit Lena, care s-a arătat încântată să-i ducă la școală, meditații și petreceri.

Recomandari