Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat”

Un cuplu a trăit o bucurie imensă la puterea a doua, după ce norocul parcă i-a lovit brusc! Oamenii au câștigat la loterie, dar în aceeași zi au primit o veste ce i-a bucurat și mai mult!

Doi soți au trăit cea mai fericită zi a lor, când au primit două vești minunate!

Se spune că în viața fiecărui om există suișuri și coborâșuri, adică momente de ghinion când ai impresia că nimic nu merge bine și momente în care „iese soarele și pe strada ta”! Așa s-a întâmplat și cu Lynne și David Price din New Tredegar, un oraș din Țara Galilor.

Cei doi au decis să pună un bilet la loterie și soarta a făcut ca premiul de un milion de lire să ajungă la ei!

VESTEA CEA MARE, DATĂ DE SOȚIE

Entuziasmat, bărbatul a plecat de la serviciu și s-a dus acasă, ca să dea marea veste că s-au îmbogățit. Și-a găsit soția stând pe canapea, cu un plic în mână.

Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat”

Doi soți au trăit cea mai fericită zi a lor, când au primit două vești minunate!

Lynne și David Price, cu premiul de la loterie

David a anunțat-o că au câștigat la loterie un premiu fabulos, iar femeia l-a privit uluită. Cu doar zece minute înainte de-a afla de biletul norocos, femeia deschisese plicul în care se aflau rezultatele analizelor sale, ce confirmau că scăpase de cancer.

„Premiul de la loterie nu e cea mai mare bucurie primită azi”, a fost concluzia femeii, care și-a făcut publică povestea.

Cu banii câștigați, cei doi intenționează să plece într-o excursie în China. Ce-i drept, nu în fiecare zi te lovește norocul din plin! Povestea lor a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri