Antena Căutare

Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat”

Un cuplu a trăit o bucurie imensă la puterea a doua, după ce norocul parcă i-a lovit brusc! Oamenii au câștigat la loterie, dar în aceeași zi au primit o veste ce i-a bucurat și mai mult!

Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat” Galerie
Doi soți au trăit cea mai fericită zi a lor, când au primit două vești minunate!

Se spune că în viața fiecărui om există suișuri și coborâșuri, adică momente de ghinion când ai impresia că nimic nu merge bine și momente în care „iese soarele și pe strada ta”! Așa s-a întâmplat și cu Lynne și David Price din New Tredegar, un oraș din Țara Galilor.

Cei doi au decis să pună un bilet la loterie și soarta a făcut ca premiul de un milion de lire să ajungă la ei!

VESTEA CEA MARE, DATĂ DE SOȚIE

Entuziasmat, bărbatul a plecat de la serviciu și s-a dus acasă, ca să dea marea veste că s-au îmbogățit. Și-a găsit soția stând pe canapea, cu un plic în mână.

Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat”

Doi soți au trăit cea mai fericită zi a lor, când au primit două vești minunate!

Lynne și David Price, cu premiul de la loterie

David a anunțat-o că au câștigat la loterie un premiu fabulos, iar femeia l-a privit uluită. Cu doar zece minute înainte de-a afla de biletul norocos, femeia deschisese plicul în care se aflau rezultatele analizelor sale, ce confirmau că scăpase de cancer.

„Premiul de la loterie nu e cea mai mare bucurie primită azi”, a fost concluzia femeii, care și-a făcut publică povestea.

Cu banii câștigați, cei doi intenționează să plece într-o excursie în China. Ce-i drept, nu în fiecare zi te lovește norocul din plin! Povestea lor a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Faceți cunoștință cu Narwhal, cățelușul cu coadă în frunte! Patrupedul a devenit vedetă pe internet și tot mai multe per... O strofă inedită din volumul "Florile răului", adăugată de mână de Baudelaire, scoasă la licitaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x