Antena Căutare

Un cuplu britanic a facut luna de miere pe campul de lupta din Afganistan

Rachel si Gareth Mawsdley si-au petrecut luna de miere pe un camp de lupta din Afganistan, relateaza The Sun.

Ambii fac parte din armata Marii Britanii si, dupa nunta, nu au putut sta impreuna decat cateva nopti inainte sa plece intr-o misiune de sase luni in Afganistan.

Cei doi spun ca au reusit sa se bucure de luna de miere cu partile ei bune si cu cele rele. In luna mai, planuiesc sa se intoarca in Marea Brotanie si sa plece de acolo intr-o luna de miere ca la carte in Rwanda si Tanzania, unde vor sa mearga in safari si sa se relaxeze.

Tot in baza militara si-au petrecut si aniversarea de sase luni de la casatorie, ocazie cu care au sarbatorit la un restaurant specializat in fripturi din baza militara aflata in desert. Gareth Mawsdley a declarat ca au sarbatorit ciocnind un pahar de apa minerala pentru ca in baza militara consumul de alcool este interzis.

Aniversarea celor doi a fost neobisnuita, dupa cum ei insisi spun, pentru ca au fost inconjurati de soldati care purtau arme intr-un moment ce ar fi trebuit sa fie plin de romantism pentru ei.

Desi se afla impreuna pe campul de lupta, ocaziile in care sunt singuri apar foarte rar.

Foto: The Sun

VIDEO! Vezi cum poti sa-ti versi nervii in "Camera Furiei"!... Cea mai mica dintre cafenelele lumii are doar doi metri patrati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x