Antena Căutare

Un cuplu britanic si-a reinnoit juramintele desi ii desparte o diferenta de 38 de ani

Edna si Simon Martin s-au casatorit in 2005 in ciuda celor 38 de ani diferenta si a apropiatilor care nu le dadeau nicio sansa de reusita.

Pensionara de 74 de ani a declarat ca a fost dragoste la prima vedere. Atat ea, cat si barbatul cu 38 de ani mai tanar au stiut imediat ca si-au gasit jumatatea.

Acum, la cinci ani de la casatorie, ei au decis sa-si reinnoiasca juramintele pentru a-si demonstra dragostea. Au organizat o ceremonie cu tematica de Craciun, iar Edna a purtat aceeasi rochie violet pe care o avea si prima data cand si-au jurat iubire vesnica.

Cei doi spun ca iubirea lor a devenit mai profunda, iar intre ei este o atractie fizica de nestapanit. Cuplul inedit sustine ca relatia lor este la fel de pasionala ca a unor tineri de 25 de ani, tinandu-se mereu de mana si sarutandu-se de sute de ori pe zi.

Simon spune ca nu avea prieteni inainte sa o cunoasca pe Edna si era o persoana foarte retrasa. Actuala lui sotie a fost cea care l-a invatat ce inseamna viata si ii este recunoscator pentru acest lucru.

Foto: Alistair Heap

FOTO! Vezi cele mai amuzante tinute ale mireselor!... Coca Cola a scos la lumina zilei, dupa 86 de ani, caseta formulei secrete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x