Antena Căutare

VIDEO! Un deliciu: Struguri cu aroma de vata de zahar

Cum poti manca struguri si vata de zahar intr-un singur produs? Simplu. Un crescator de fructe din California, David Cain, pe numele sau, sustine ca a inventat boabele cu „gustul copilariei”

Dulci, dulci de tot, fructele contin aproximativ cinci grame de zahar la 30 de grame de produs, cu 12 la suta mai mult decat strugurii de masa obisnuiti, dar cu mult mai putin decat bomboanele din magazine.

Inventatorul David Cain considera ca strugurii reprezinta o concurenta acerba pentru bomboane si prajituri si asta pentru ca, dupa cum spun nutritionistii, ar trebui sa mananci aproximativ 100 de struguri pentru a consuma aceeasi cantitate de calorii ca intr-o punga de bomboane.

Daca esti curios sa afli cum a fost realizat produsul, explicatia este urmatoarea: echipa de specialisti a lucrat mai bine de zece ani la un proces de hibridizare.

Este adevarat ca strugurii nu au tocmai gust de vata de zahar, dar se apropie destul de mult, dupa cum au mentionat cei care i-au incercat, inclusiv Spencer Gray, un bucatar personal din Culver City.


VIDEO! Garfield revine! Pisica dolofana care nu incape pe usa... GALERIE FOTO! Masini in forma de ... pantofi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x