Antena Căutare

Un elev a fost trimis acasă după ce a ales o tunsoare nouă! Cum a apărut băiatul la școală

Un elev de opt ani a fost trimis acasă după ce profesorii au fost scandalizați de noua sa tunsoare. I s-a interzis chiar să participe la serbarea de Crăciun a școlii!

Un elev de opt ani a fost trimis acasă după ce profesorii au fost scandalizați de noua sa tunsoare. I s-a interzis chiar să participe la serbarea de Crăciun a școlii!

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut Khai Okojie, un puști de opt ani care și-a dorit să își facă o schimbare de look.

Inspirat de noua tunsoare a colegului său, elevul și-a dorit săfie și el la modă și a ales o frizură ieșită din comun.

Totuși, surpriza a fost uriașă atunci când i s-a spus că este ceva exagerat și că nu se mai poate prezenta la serbarea de Crăciun la care urma să cânte.

Casa unui filipinez s-ar vedea și din spațiu la cât de luminată este! Cum arată locuința pe care vin toți acum să o admire

Părinții au fost șocați și au pus o poză pe internet cu „scandaloasa tunsoare”. Așa cum era de așteptat, mii de păreri au început să apară.

Conducerea școlii din Marea Britanie a fost aspru criticată, mai ales după ce toată lumea s-a convins că frizura puștiului nu este deloc un motiv de sancțiune.

Concert dintr-o altă lume. Iubirea unui muzician pentru natură l-a determinat să creeze instrumente muzicale din gheață.... Astrologii au decis. 21 DECEMBRIE este cea mai rea zi din anul 2017. Ce se va întâmpla cu acești nativi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x