Căutare Live

Un evreu și un soldat american s-au revăzut după 70 de ani! Gestul făcut de bărbat pentru salvatorul său a emoționat milioane de oameni!

Un supraviețuitor al Holocaustului s-a întâlnit după 70 de ani cu salvatorul său, un soldat american. Revederea a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

Povestea celor doi a uimit o lume întreagă

Un supraviețuitor al Holocaustului s-a întâlnit după 70 de ani cu salvatorul său, un soldat american. Revederea a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

Joshua Kaufman de 87 de ani a reușit să supraviețuiască prigoanei naziștilor. Totuși, toată viața a vrut să îi mulțumească salvatorului său, un soldat american pe nume Daniel Gillespie.

Un documentar realizat de cei de la History Channel i-a adus împreună pe cei doi, iar ceea ce este cu adevărat incredibil este că aceștia locuiau în California, la o oră distanță unul de celălalt.

Doi gemeni s-au văzut pentru prima oară, după 70 de ani! O poveste emoționantă despre legătura puternică dintre frați!

S-a aplecat și i-a sărutat picioarele

Când l-a văzut pe soldatul american, Kaufman a căzut în genunchi și i-a pupat picioarele americanului, în semn de prețuire, spunând:

„De 70 de ani vreau să fac asta. Te iubesc”

Revederea dintre cei doi a fost mai mult decât emoționantă, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri