Un exemplu demn de urmat! O stație de autobuz le oferă culcuș câinilor fără adăpost. Patrupedele au acoperiș deasupra capului și dorm înfofolite în pături

Într-o stație de autobuz dintr-un oraș brazilian, trei câini fără stăpân au ajuns să ducă o viață de huzur. În Curitiba, patrupezii Max, Pitoko și Zoinho au ajuns să fie un fel de mascote ale orașului, datorită inițiativei avute de angajații stației. Când personalul stației văzuse acești câini pe stradă au decis să-i aducă înăuntru din stradă, ca să-și petreacă noaptea  friguroasă în condiții cât de cât umane. 

Într-o stație de autobuz dintr-un oraș brazilian, trei câini fără stăpân au ajuns să ducă o viață de huzur. În Curitiba, patrupezii Max, Pitoko și Zoinho au ajuns să fie un fel de mascote ale orașului, datorită inițiativei avute de angajații stației. Când personalul stației văzuse acești câini pe stradă au decis să-i aducă înăuntru din stradă, ca să-și petreacă noaptea friguroasă în condiții cât de cât umane.

Deși pare greu de crezut, bunătatea oamenilor nu s-a terminat aici, ba chiar am putea spune că a fost începutul generozității. Angajații le-au amenajat culcușuri personalizate, din caciucuri vechi și pături călduroase. În plus, cei trei cățeluși au parte de mâncare și apă la discreție.

În acest fel câinii nu dorm pe podeaua rece! Patrupezii vin în fiecare seară la gară și sunt foarte recunoscători pentru bunătatea umană care le-a schimbat atât de mult viața. Fapta oamenilor care pot fi un exemplu pentru întreaga comunitate au fost „deconspirate” pe Facebook de un cetățean impresionat de acest gest, iar postarea a devenit în scurt timp virală. Fabiana Rosa înțelege cât de important este să ai grijă de animalele fără adăpost .

„Trebuie să înțelegem că Dumnezeu a creat planeta noastră nu numai pentru noi, oameni,i dar și pentru animale. Ele ne pot învăța dragostea necondiționată!”, a scris internautul.

Ultimele știri