Antena Căutare

Un fan de-al lui Florin de la "Mireasă": "Ai absolvit Academia Navală şi ai ajuns un amărât care închiriaza ATV-uri!". Cum i-a răspuns fostul concurent

Pe Florin de la "Mireasă pentru fiul meu", fanii îl urmăresc asiduu chiar şi după acesta a ieşit din Casa Mireselor. Dacă majoritatea, îl laudă, unul dintre ei a făcut o excepţie. Admiratorul critic l-a întrebat de ce lucrează în Grecia ca un simplu muncitor, deşi are studii prestigioase, printre care un liceu de elită din Constanţa, ba chiar Academia Navală.

Pe Florin de la "Mireasă pentru fiul meu", fanii îl urmăresc asiduu chiar şi după acesta a ieşit din Casa Mireselor. Dacă majoritatea, îl laudă, unul dintre ei a făcut o excepţie. Admiratorul critic l-a întrebat de ce lucrează în Grecia ca un simplu muncitor, deşi are studii prestigioase, printre care un liceu de elită din Constanţa, ba chiar Academia Navală.

"Tinere Florin, ai terminat unul din liceele renumite din Constanţa şi Academia de Marinaă Comercială , apreciată în întreagă lume, datorită profesionalismului celor care au absolvit-o, navigând la prestigioase companii maritime,... şi ai ajuns un amărât de " employé" care închiriază ATV-uri , o activitate plictisitoare într-adevăr, pentru tine.

Cel care ai lăsat să se înteleagă, că filozofia ta de viaţă este: să nu te mulţumeşti cu puţin, să te complaci în situaţii care-ţi displac,să accepţi un job fără perspective de dezvoltare profesională, să nu-ţi cunoşti limitele, chiar să ţi induci o stare de rutină.Te mulţumeşti cu o situaţie care nu te avantajează şi observ că te ai obişnuit cu ea, chiar dacă-i plictisitoare.", i-a scris fanul.

Florin: "Fiecare își alege ceea ce crede ca este mai bine pt viitorul lui"

Florin nu a părut deranjat de observaţii şi i-a răspuns calm. Ba, chiar i-a mulţumit fanului pentru lecţia de viaţă-

"În mare parte aveți dreptate,nu va contrazic..însă fiecare își alege ceea ce crede ca este mai bine pt viitorul lui, iar mai târziu se va vedea cat de eficiente au fost alegerile făcute la momentul respectiv..Într-o altă ordine de idei, dacă postez ceva nu este din dorința de a primi cât mai multe like-uri, asta ma încântă mai puțin...la fel postam și când aveam zece prieteni...Oricum vă mulțumesc pentru lecția pe care ați încercat sa mi-o dați, însă eu mă cunosc mai bine,îmi cunosc situația mai bine", i-a răspuns Florin.

Florin are o poveste de viaţă cutremurătoare

Florin are o poveste de viață cutremurătoare! A fost crescut, alături de Florin și ceilalți doi frați, la un centru de plasament, din cauză că familia nu avea posibilități materiale.

"Eu întotdeauna m-am bazat pe mine şi nu am cerut ajutorul nimănui. Eu mereu am fost de unul singur. Relaţia mea cu familia este una obişnuită. Da, am o relaţia normală cu toţi membrii familiei. Da, eu am trăit la un centru de plasament până la vârsta de 22 de ani. Toţi patru am crescut la un centru de plasament", a declarat Florin la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Cu toate astea, atât Marius, cât și Florin, și-au depășit condiția. Marius arată ca un model, iar fetele îl apreciază intens pe rețeaua de socializare.

Fecioarele sunt bine dispuse şi vor atrage cu uşurinţă simpatia celor din jur. Horoscopul zilei de vineri, 3 iunie... Bunicuța a făcut senzație cu fața ei de divă! Are 80 de ani, dar cu puțin machiaj s-a transformat total! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x