Antena Căutare

Un fenomen meteo foarte rar, surprins în stațiunea Sinaia! Turiştii au filmat spectacolul naturii din vârful muntelui

Imagini incredibile suprinse pe platoul Bucegi. Turiştii au privit fascinaţi un fenomen meteo spectaculos. O mare infinită de nori a acoperit Valea Prahovei. Din vârful crestelor, turiştii au filmat albul infinit. Iar până să ajungă la 2.000 de metri altitudine, mulţi s-au simţit ca într-un avion.

Imagini incredibile suprinse pe platoul Bucegi. Turiştii au privit fascinaţi un fenomen meteo spectaculos. O mare infinită de nori a acoperit Valea Prahovei. Din vârful crestelor, turiştii au filmat albul infinit. Iar până să ajungă la 2.000 de metri altitudine, mulţi s-au simţit ca într-un avion. Traversau un nor care nu se mai termina.

Natura a pictat un tablou de poveste. Valea Prahovei s-a lăsat cufundată sub o mare densă de nori. Turiştii care au urcat la cota 2000 din Sinaia au crezut că visează când în faţa ochilor li s-a deschis această privelişte.

Un fenomen meteo foarte rar, surprins în stațiunea Sinaia! Turiştii au filmat spectacolul naturii din vârful muntelui

O dată la câteva minute, deasupra marelui alb părea că plutesc cabinele pline de turişti, iar, curând, esplanada s-a umplut de oaspeţi miraţi şi grăbiţi să-şi scoată telefoanele pentru a imortaliza peisajul. Ana Maria a fost cea mai fericită. Fenomentul meteorologic rar a avut loc tocmai de ziua ei: „Este minunat! E prima dată când văd aşa ceva, e ceva nemaivăzut! E cadoul preferat!”

Fenomenul se numeşte inversiune termică şi are loc din cauza diferenţei mari dintre temperatura din vale, de doar 2 grade celsius şi cea de pe creste, unde termometrele arătau 16 grade! Plafonul de nori este ţinut la altitudine joasă de aerul cald de pe vârf, care nu-i dă voie să se ridice. Până să ajungă să vadă imaginea de vis, turiştii au traversat o porţiune de ceaţă densă combinată cu burniţă şi frig.

Pentru ei, mărimea nu contează. „Sexul este excelent! Facem lucruri pe care puțini le pot încerca!”... Video emoționant! Un cățel nu se clintește din locul în care i-a murit stăpânul cu trei luni în urmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x