Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac cu o greutate de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă, potrivit CNN.

Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac cu o greutate de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă, potrivit CNN.

Justin Ownby a încercat în ultimii patru ani să îşi atingă scopul de a creşte un dovleac de 1.000 de livre (453 de kilograme), a declarat soţia lui, Christin, pentru CNN.

Anul acesta, fermierul din Cleveland, Tennessee, a plantat o sămânţă luată din dovleacul care a doborât recordul anul trecut pentru Tennessee - de 1.700 de livre.

„L-a udat zilnic, l-a acoperit în timpul zilei, când era cald, şi s-a asigurat că nu ajung la el dăunătorii”, a mai spus ea. După ce s-a oprit din creştere, a fost cântărit. „Este cel mai mare pe care l-am crescut vreodată. Cel mai mare de până acum a avut 220 de livre (99 de kilograme)”.

După ce i-a extras seminţele, Ownby a decis să facă din dovleac ceva distractiv pentru copii. Astfel, l-a transformat în barcă. Soţia lui a publicat mai multe imagini pe Facebook.

Fermierul nu a participat cu dovleacul la târgul dedicat, pentru că familia are o călătorie planificată în aceeaşi perioadă, dar speră ca anul viitor să crească un dovleac şi mai mare, a adăugat soţia lui.

Luna trecută, în Illinois, au avut loc întreceri între dovleci transformaţi în bărci, participanţii folosind dovleci de 500 de livre.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro