Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Oamenii urâți nu ajung nicăieri”. Un fost model își trimite fiica adolescentă să facă operații estetice, pentru că nu e bună la școală – Foto

O mamă, fost model englez, își trimite fiica adolescentă să facă operații estetice, deoarece nu are „înclinații” către școală. 

O mamă, fost model englez, își trimite fiica adolescentă să facă operații estetice, deoarece nu are „înclinații” către școală.

Carla Bellucci, în vârstă de 37 de ani, din Borehamwood, Hertfordshire, susține că fiica ei nu e foarte bună la școală, motiv pentru care o încurajează să se concentreze pe aspectul ei fizic.

Fostul model Carla Bellucci este cunoscută în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord pentru o farsă pe care a făcut-o, ca să își poată face o operație estetică la nas. Femeia a mințit că suferă de depresie, ca să strângă fonduri pentru intervenție.

„Oamenii urâți nu ajung nicăieri”. Un fost model își trimite fiica adolescentă să facă operații estetice, pentru că nu e bună la școală – Foto

„Fiica mea, Tanisha, nu prea are înclinație către școală, așa că nu prea îmi pasă de educația ei, spre deosebire de cea a băieților mei. Ea va trebui să se bazeze pe aspectul ei fizic ca să răzbească în viață, așa că va trebui să fie perfectă. Oamenii urâți nu ajung nicăieri în viață, în aceste vremuri”, a spus Carla Bellucci, care mai are doi fii.

Femeia își încurajează fiica să își facă implanturi mamare, să își mărească buzele, să își corecteze dantura, dar și să suporte o intervenție riscantă pentru ridicarea posteriorului.

Recomandari