Căutare Live

Un francez si-a creat propria cabina de avion in dormitor!

Un francez, de meserie chelner, si-a implinit visul vietii lui - acela de a pilota un Boeing 737. Nu unul adevarat, ci un simulator pe care si l-a construit singur in dormitorul fiului lui.

Barbatul a avut nevoie de cinci ani sa duca proiectul la bun sfarsit. Simulatorul e identic cu cele pe care se antreneaza pilotii adevarati.

Dupa ce a postat un film pe internet cu opera lui, cercetatorii de la un institut de aeronautica din Franta l-au invitat sa le povesteasca studentilor modul in care a realizat simulatorul atat de bine, si mai ales, fara niciun curs de specialitate.

Aer conditionat pentru vacute, la o ferma din Foltesti... S-a jucat cu moartea! Un american s-a aruncat cu umbrela dintr-un balon cu aer cald!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri