Antena Căutare

Un înger păzitor, surprins de o cameră de supraveghere? A salvat un bărbat și s-a făcut nevăzut – Video

Un înger păzitor ar fi fost surprins de o cameră de supraveghere. Acesta i-a salvat viața unui bărbat și apoi s-a făcut nevăzut.

Un înger păzitor ar fi fost surprins de o cameră de supraveghere. Acesta i-a salvat viața unui bărbat și apoi s-a făcut nevăzut.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, Serdar Binici'yi, managerul unui magazin, se afla în fața magazinului când un străun a trecut pe lângă el și l-a bătut pe umăr.

Când s-a uitat în urma lui ca să vadă cine l-a bătut pe umăr, Serdar Binici'yi a observat că se îndrepta spre el un camion alb.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum Serdar este ratat la doar câțiva milimetri de un grătar metalic ce s-a desprins din spatele camionului.

Serdar a părut uluit de ceea ce s-a întâmplat, după care s-a uitat în jur după cel care l-a făcut atent, dar misterioasa persoană dispăruse.

Ulterior, șoferul camionului alb i-a cerut scuze lui Serdar pentru accidentul ce ar fi putut avea loc.

Incidentul a avut loc în districtul Tellidere Mahallesi din Turcia.

Lege nouă. Cine ironizează poliția și clasa politică pe Facebook, închisoare 15 zile!!... 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Top 5 românce care au schimbat istoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x