Antena Căutare

Un inotator fara maini si picioare a traversat stramtoarea Bering

Philippe Croizon, un inotator francez, fara maini si fara picioare, a traversat stramtoarea Bering dintre insula "Little Diomede" din Statele Unite si "Big Diomede" din Rusia.

Barbatul a inotat cu ajutorul unor inotatoare si desi temperatura apei nu avea mai mult de patru grade Celsius, acesta a rezistat o ora si 15 minute. Philippe a fost insotit de un prieten de-al sau, care este inotator profesionist.

"Vreau sa spun ca orice este posibil. Putem reusi in viata, indiferent de ce ni se intampla. Nu exista diferente intre noi. Suntem toti egali", a spus Philippe Croizon.

Croizon si-a pierdut toate cele patru membre cand s-a electrocutat in timp ce schimba o antena de televiziune, 1994. In ultimele trei luni, a inotat între Papua Noua Guinee si Indonezia, de-a lungul Marii Rosii si a stramtorii Gibraltar.

Sursa: Antena3.ro
Foto: bellenews.com
Groaza in China: un animal ,,modificat genetic" umbla liber pe strazile orasului Xiangxiang!... S-a obtinut cea mai mare temperatura inregistrata vreodata: 5,5 trilioane de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x