Antena Căutare

Un italian a fost uimit când a văzut cum se face curățenie în România. Ce a observat bărbatul: „Nu-mi vine să cred”

Un italian s-a filmat într-un mall din România, uimit fiind de rigoarea cu care se făcea curățenie. Bărbatul a postat pe TikTok imagini cu reacția sa.

Colaj cu italianul
Un italian a fost uimit când a văzut cum se face urățenie în România. Ce a observat bărbatul | TikTok

Deși opiniile italienilor despre România de multe ori au fost negative și bazate pe stereotipuri, un italian și-a făcut o părere bună despre curățenia din centrele comerciale, spunând că în țara lui curățenia nu este la fel de importantă.

Citește și: O româncă de 16 ani a câștigat un concurs de Miss, în Italia: „Era de așteptat”. Adolescenta este elevă la o școală profesională

Cum a reacționat un italian când a văzut cum se face curănțenie în România

Bărbatul le-a filmat pe doamnele de serviciu care curățau pe lateral scara rulantă, fapt care l-a surprins pe italianul care în țara sa a spus că nu se curăță din măcar podelele.

„În România, nu pot să cred. Uitați-vă în spatele meu. Uitați-vă ce se curăță. În Italia nu se curăță nici măcar pe jos. Uitați-vă ce naiba se curăță, scările laterale. Nu, nu-mi vine să cred. Nu am cuvinte, suntem în centrul comercial din Constanța. Ei curăță scările laterale. Vă salut din România!”, a spus bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italianul a primit comentarii n dreptul videoclipului, atât de la români, cât și de la conaționali.

„Merg des prin centre comerciale in Italia si nu am văzut niciodată să facă asa ceva”, „Bravo ,macar ați înțeles că România este culta și curată”, au comentat românii în dreptul videoclipului postat pe TikTok.

Un italian a ținut să-l contrazică cu privire la curățenia din Italia: „Iubesc România, o știu bine, oameni grozavi dar: fiul meu lucrează în centrul comercial din Italia și o fac oricum curățenie înainte de deschiderea centrului”.

Din ce în ce mai mulți străini publică imagini din România, în timp ce experiemnteză diverse experiențe românești.

Doi tineri americani străbat lumea în lung și în lat și creează conținut pe rețelele sociale, în timpul expedițiilor lor. Printre țările vizitate de cei doi s-a numărat și România. Cei doi au petrecut o lună în țara noastră, timp în care s-au bucurat de peisaje, dar și de mâncărurile noastre specifice.

În timpul șederii lor în România, când au fost pe Transfărășan, s-au confruntat cu un ambuteiaj în trafic, s-au trezit cu urși lângă mașina lor, au mers cu telecabina, au avut parte de o surpriză neplăcută când și-au dat seama că ar fi trebuit să se îmbrace mai gros, însă s-au bucurat de priveliștile spectaculoase.

De asemena, un englez care are o iubită româncă creează conținut pe TikTok cu tradițiile și obiceiurile românești. Tânărul se bucură de peisajele din România, dar și de bucatele tradiționale.

5outhy este un cântăreț care trăiește o poveste de dragoste cu o tânără din România, prilej cu care se bucură de tot ce îi oferă țara noastră. De curând, tânărul a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care apare gustând mâncare românească la un restaurant din Cluj-Napoca. Artistul a avut reacții savuroase când a mâncat sarmale, mămăligă, sau mici.

S-a lăsat de cursele de raliuri pentru a face bani pe o platformă pentru adulți. De ce ipostaze au parte cei care plătes... Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x