Antena Căutare

Un italian traieste cu doua inimi in piept!

Un barbat cu doua inimi a fost readus la viata, dupa ce a suferit un atac de cord dublu. Pensionarul, in varsta de 71 de ani, a fost dus la un spital din Verona, Italia, pentru ca acuza dureri in piept, iar la scurt timp dupa aceea, inima lui a inceput sa bata neregulat.

Pacientul, al carui nume nu a fost dezvaluit presei, a suferit un transplant dublu de inimi acum cativa ani, potrivit Jurnalului Medical de Urgente din America.

In timpul procedurii, inima sa nu a fost indepartata si inlocuita cu una noua, ci a fost lasata in corpul barbatului, pentru a "convietui" impreuna cu cea transplantata, potrivit unui raport din acelasi Jurnal.

Vasele de sange ale celor doua organe au fost conectate, in asa fel incat inima veche sa o poata ajuta pe cea noua. Cu toate acestea, una dintre inimi a devenit mai puternica decat cealalta, iar cele doua au inceput sa bata in ritmuri diferite.

Doctorii au incercat sa ii sincronizeze cordurile cu medicamente, insa in zadar. Inimile au incetat sa bata, iar barbatul nu a mai putut respira, conform Daily Mail.

Uimitor, pacientul de 71 de ani a fost readus la viata cu ajutorul unui defibrilator, cateva secunde mai tarziu, iar chirurgii i-au inlocuit pacemaker-ul. Acum, pensionarul traieste in continuare cu doua inimi, fara a mai intampina nicio problema.

Sursa / Foto: Daily Mail

IBM a creat cea mai mica harta din lume... Cele mai periculoase insecte din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x