Antena Căutare

Un luptător MMA și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit și riscant! „A trebuit să țip la ea ca să reacționeze” - Video

Un luptător MMA și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit, dar și riscant, după ce a reușit să își ascundă o parte din plan timp de patru luni.

Un luptător MMA și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod inedit, dar și riscant, după ce a reușit să își ascundă o parte din plan timp de patru luni.

Luptătorul MMA Vince Murdock, din California, a explicat că și-a dorit să își ceară în căsătorie iubita într-un mod special, deoarece a fost sigur că aceasta este aleasa lui.

Astfel, bărbatul și-a tatuat pe un genunchi întrebarea: „Vrei să te căsătorești cu mine?”, alături de două căsuțe, în dreptul răspunsurilor „da” sau „nu”. El a reușit să își ascundă tatuajul timp de patru luni.

„Am știut încă de la început că iubita mea Kira este aleasa mea și mi-am dorit să o cer în căsătorie într-un mod special. Puteam să o cer de soție oriunde, dar știam că este important pentru ea ca momentul să fie memorabil”, a spus luptătorul MMA, care are mai multe tatuaje.

„Mi-am chinuit creierul să găsesc o modalitate inedită și mi-a venit ideea în timp ce îmi mai făceam un tatuaj”, a mai spus el.

Întrucât el și partenera lui sunt pasionați de drumeții, luptătorul MMA a ales să o ceară în căsătorie într-o astfel de aventură.

„Am încercat de mai multe ori, dar m-am intimidat și am continuat drumul. La un moment dat, mi-am făcut curaj și am rugat-o pe Kira să facem o fotografie. Aveam și un discurs grozav pregătit, dar am uitat tot. I-am spus să îmi scoată bandajul de pe genunchi, dar ea nu m-a auzit. A trebuit să țip la ea ca să reacționeze. Când a rupt bandajul, nici nu cred că a văzut tatuajul. M-am așezat într-un genunchi, am cerut-o în căsătorie și, din fericire, a răspuns da”, a povestit luptătorul MMA, care a și filmat momentul.

La două săptămâni după cererea în căsătorie, cei doi au mers din nou la un artist tatuator, pentru a „bifa” căsuța pentru răspunsul „da”.

Luptătorul MMA și partenera lui și-au planificat nunta pentru vara anului 2020.

20 de morți, zeci de răniți și sute de gospodării distruse în urma tornadelor de la Brețcu și Făcăeni! Fenomenele extrem... Cea mai puternică rugăciune de căsătorie! Ajută soții sau pe cei care vor să se căsătorească degrabă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x