Antena Căutare

Un medic veterinar din Timisoara a infiintat un serviciu de ambulanta pentru animale

Si animalele au nevoie de salvare. La asta s-a gandit un veterinar din Timisoara, care a transformat o ambulanta normala într-una pentru animalele suferinde. Iar apelurile de urgenta nu au intarziat sa apara.

"A venit o solicitare, un caine lovit de o masina, ne deplasam la caz". Asa se intampla ori de cate ori un patruped accidentat are nevoie de ajutor. In cazul de fata, cainele nici macar nu mai misca. A fost lovit de o masina. Dupa o consultatie rapida si un prim ajutor, cainele este transportat la clinica.

Patrupedul a avut noroc. Interventia rapida a ambulantei pentru animale i-a salvat viata. Iar ca acest accident sunt multe în Timisoara. De altfel, toata aventura tanarului veterinar a pornit de la o întamplare asemanatoare.

In primvara acestui an, cainele unui prieten a fost lovit de o masina si noaptea nu a avut cu sa-l duca la un cabinet veterinar. Taxiurile nu au vrut sa-l ia.

Atunci s-a decis sa faca ceva nou. A cumparat o ambulanta normala, pentru oameni, tocmai din Germania. Si a adaptat-o, pentru un alt fel de pacienti. Nu au contat cei 10.000 de euro pe care i-a platit. Acum, vrea sa-si doteze ambulanta cu aparatura necesara. S-a gandit deja la urmatoarea achizitie: un ecograf mobil.

Adelin Petrisor - nominalizat la International Photography Awards... Cursa spectaculoasa: Intrecere intre tractoare, in Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x