Un militar i-a returnat unui bărbat mâna, după aproape 47 de ani! Poveste ca asta nu vezi nici în filme!

Aceasta este povestea incredibilă a unui american, care a decis să returneze brațul unui vietnamez, după 47 de ani.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Aceasta este povestea incredibilă a unui american, care a decis să returneze brațul unui vietnamez, după 47 de ani.

Ai citit bine. Doctorul Sam Axelrad s-a aflat în anul 1966 în Vietnam. Atunci, medicul a decis să ia o amintire mai puțin obișnuită: brațul amputat al unui bărbat vietnamez.

Acesta aparținea domnului Hung, care a fost împușcat de trupele americane în 1966, în timpul unei ambuscade.

Medicul și vietnamezul, imediat după amputare și apoi 47 de ani mai târziu

Ca să scape, bărbatul a plutit pe un pârâu și apoi s-a adăpostit într-un lan de orez timp de trei zile. Abia apoi a fost salvat și dus de urgență la un spital ce nu se afla sub amenințare.

O poveste de iubire ca-n povești! S-au cunoscut la șapte ani și nu s-au mai despărțit! Ce ”ingredient” i-a ținut ”legați” 76 de ani

„Când am fost capturat de trupele americane eram ca un pește pe tocătorul de lemn. Puteau fie să mă cruțe, fie să mă omoare”

Nu a știut că americanii pe mâinile cărora se afla aveau să îi facă bine și să îl ajute. Erau medici, printre ei aflându-se și Sam Axelrad.

Vietnamezul, surprins de faptul că brațul său a fost păstrat

Fiindcă a stat mult timp cu rana deschisă, medicul Sam Axelrad a decis să îl amputeze. L-a păstrat totuși amintire, fiindcă era mândru de lucrarea sa.

După 47 de ani, medicul a decis să îi returneze omului brațul. Nu mică a fost surpriza vietnamezului când a aflat că cineva i-a păstrat mâna pentru atâta timp.

Ultimele știri