Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Un mogul de 69 de ani se iubește cu o studentă de 20 de ani! Răspunsul tinerei după ce a fost ironizată că se întâlnește cu un bunic

Flavio Briatore, fostul director de Formula 1, a ”tras” lozul cel mare, întrucât se iubește cu o femeie mai tânără decât el cu 49 de ani.  Bendetta Bosi este studentă, are 20 de ani și este posesoarea unui trup perfect sculptat. 

Flavio Briatore se iubește cu o studentă în vârstă de 20 de ani

Deși relația dintre cei doi a stârnit controverse printre internauți, tânăra a decis să rupă tăcerea despre motivul pentru care are o relație cu fostul șef de la Renault și a făcut o mărturisire inedită.

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?", a fost întrebarea care a provocat-o pe tânără, iar aceasta a reacționat imediat: "Inteligența nu îmbătrânește niciodată", a răspuns aceasta.

Câteva luni sau o viață întreagă? Ce diferenţă de vârstă trebuie să fie între tine şi partener pentru a avea o relaţie fericită

Potrivit Daily Star, însă, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi sunt de nedespărțit, dovadă fiind imaginile surprinse cu cei doi în timp ce se aflau într-o vacanță din Malindi, Kenya.

Nicolaescu despre diferenta de varsta intre el si sotia lui

Bendetta este studentă la Drept la Universitatea din Milano, iar Flavio, milionarul italian, este recunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu tinere, el având chiar și o fetiță cu supermodelul Heidi Klum.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro