Antena Căutare

Un neamt si-a uitat sotia la benzinarie, la intoarcerea din luna de miere

Casnicia unui cuplu din Germania a inceput cu stangul. La intoarcerea din luna de miere, proaspata sotie a fost uitata intr-o benzinarie de pe o autostrada din Germania, relateaza Huffington Post.

Cei doi soti se intorceau din Franta, unde isi petrecusera luna de miere. In apropiere de orasul german Bad Hersfeld, au oprit la o bezinarie sa alimenteze camioneta cu care calatorisera.

Barbatul a coborat sa puna benzina, timp in care sotia sa, care dormea pe bancheta din spate, a iesit sa mearga la toaleta. Nu a reusit sa se intoarca la timp, asa ca sotul a plecat fara ea, dar crezand ca inca este in masina.

A observat abia dupa doua ore si jumatate ca femeia lipseste si a chemat politia. Oamenii legii au gasit-o la bezinarie, unde isi astepta sotul.

Foto: pinklolly.info

GALERIE FOTO! Iata cum arata cele mai periculoase locuri din lume... Combinatie naucitoare: Charlie Sheen s-a iubit cu Winona Ryder!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x