Antena Căutare

Un nou-născut a fost găsit plângând într-o pungă de plastic, abandonat în frig. „Fetița plângea ca să trăiască, avea cordonul ombilical încă atașat!”

„Plângea ca să se salveze!”. Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă de plastic, la nici 30 de minute după ce venise pe lume. Doi trecători au fost șocați când au descoperit ce se afla într-o pungă de cumpărături lăsată lângă o bancă. Fetița încă avea cordonul ombilical atașat.

„Plângea ca să se salveze!”. Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă de plastic, la nici 30 de minute după ce venise pe lume. Doi trecători au fost șocați când au descoperit ce se afla într-o pungă de cumpărături lăsată lângă o bancă. Fetița încă avea cordonul ombilical atașat.

Fetița a fost găsită într-un cartier din estul Londrei, joi seara, de doi trecători. Rima Zvaliauskiene și fiul ei ieșiseră la o plimbare prin parcul din cartier.

Medicii spun că fetița se născuse de mai puțin de o oră atunci când a fost descoperită de cei doi. Fusese pusă într-o pungă de plastic și lăsată lângă o bancă, în condițiile în care afară erau sub 0 grade.

Micuța, pe care asistentele au botezat-o „Roman”, a fost dusă de urgență la spital, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare.

„Se auzeau zgomote din pungă. Fetița plângea ca să trăiască. S-a salvat singură!”, spune Rima.

Ovidijus, fiul femeii, a fost cel care s-a aplecat să vadă despre ce era vorba: „Era mov și foarte rece. Părea că avea degerături pe frunte și urechi. Se vedea că era înghețată. Suntem extrem de fericiți că am putut să o salvăm, nu știu cât ar mai fi rezistat afară.”

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cine este mama bebelușului abandonat.

„Mami, știi că am murit în burtica ta? Apoi am devenit înger și m-am întors la tine”. O mamă care a pierdut o sarcină es... Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare! „Vom auzi de un cutremur intens, posibil un cutremur 2 în 1. Să ne rugăm la Dumn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x