Antena Căutare

SPECIAL! Un oltean a pornit cu tricolorul în jurul lumii

Ce au în comun vietnamezii, americanii, japonezii, africanii şi arabii? Toţi sunt fascinaţi de un oltean din Caracal. De dragul lui au făcut poze cu tricolorul României şi chiar au învăţat câteva cuvinte în limba română.

Ce au în comun vietnamezii, americanii, japonezii, africanii şi arabii? Toţi sunt fascinaţi de un oltean din Caracal. De dragul lui au făcut poze cu tricolorul României şi chiar au învăţat câteva cuvinte în limba română.

De fapt, asta este şi misiunea olteanului. Vrea să ducă tricolorul în toate ţările lumii. Ceea ce la început a fost doar un vis, a ajuns - în doar doi ani - să fie o experienţă cu care foarte puţini oameni se pot lăuda. Ne-a împărtăşit şi nouă această experienţă, în direct, din toate colţurile lumii.

Ieri a fost în Vietnam, azi e în Qatar, mâine e în New York sau poate în Bangkok. Este aproape imposibil să-l prinzi într-un loc

"Numele meu e Mihai Jitianu. Sunt oltean pur, sunt român în fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie, sunt mândru că sunt român şi sunt omul care îşi propune ca până în 2022 să meargă cu drapelul naţional în toate ţările lumii", spune olteanul.

Până acum a ajuns în peste 50 de ţări de pe toate continente locuite. A dus tricolorul acolo unde nimeni nu a făcut asta până acum. Lumea l-a învăţat să ierte, iar el i-a predat lumii o mică lecţie despre România. De la galeria lui Manchester United, la băştinaşii africani, toţi au avut România pe buze. Însă cea mai neaşteptată întâlnire a avut loc în savană: un chinez, în Africa, vorbea româna la perfecţie.

"Vreau să trimit multe salutări, pentru prietenii mei din România. Acolo am fost un timp foarte frumos în tinereţe. Vreau să fiţi fericiţi şi să nu renunţaţi să visaţi, pentru că viaţa le dă celor care cer", le-a urat chinezul.

Jiti i-a cerut vieţii să-i arate lumea. Şi soarta l-a adus acolo unde şi-a dorit. A plecat de mai multe ori în Statele Unite prin programul Work and Travel, iar acum lucrează la una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. În paralel, este un ambasador neoficial al României în toată lumea.



Berbecii nu se lasă controlaţi de alţii, iar Taurii au pasiuni legate de cămin. Iată care sunt previziunile astrologice ... Peştii vor deborda de entuziasm şi energie. Horoscopul zilei de 23 noiembrie, cu Andreea Joiţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x