Antena Căutare

FANTASTIC! Un om al străzii a transformat o parcare abandonată în locuință DE LUX- FOTO, VIDEO

Un om al străzii a reușit să facă ceva spectaculor: și-a creat propriul ”hotel” dintr-o parcare abandonată. Paul Lindsay-Jones, 55 de ani, a transformat o clădire abandonată într-un cămin, după ce a fost evacuat din locuința sa. 

Un om al străzii a reușit să facă ceva spectaculor: și-a creat propriul ”hotel” dintr-o parcare abandonată. Paul Lindsay-Jones, 55 de ani, a transformat o clădire abandonată într-un cămin, după ce a fost evacuat din locuința sa.

Paul Lindsay-Jones rămăsese pe străzi de câteva săptămâni, dar nu și-a piedut nicio clipă speranța. Este mândru de căminul neconvențional pe care a reușit să îl creeze.

FANTASTIC! Un om al străzii a transformat o parcare abandonată în locuință DE LUX-  FOTO, VIDEO

„Nu mă deranjează deloc. Este hotelul meu:”

Toate obiectele de decor sunt rodul unei munci meticuloase. Paul a luat la rând aproape toate tomberoanele din oraș. „Sunt mândru de colecția mea. Alții sunt pe străzi, bucuroși dacă găsesc un sac de dormit, eu am puțin lux.”

Din bucățile de lemn pe care le-a găsit și-a construit o masă. Acum lucrează la următorul proiect, vrea să facă o canapea din două fotolii vechi.

FANTASTIC! Un om al străzii a transformat o parcare abandonată în locuință DE LUX-  FOTO, VIDEO

La intrarea în „hotel” suntem întâmpinați de un covoraș pe care scrie „Acasă” și de un buchet de flori.

Asistenții sociali încearcă să îl convingă pe Paul să plece din clădirea abandonată, dar, momentan, bărbatul nici nu vrea să audă.

”Piciorul bebelușului meu era plin de zgărieturi! Am crezut că leșin!” O femeie a făcut o descoperire ȘOCANTĂ în scutecu... Alexandru Liu, mutilat de boala cu care s-a născut. „De ce nu sunt și eu, Doamne, ca toți ceilalți?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x