Antena Căutare

Un OZN a circulat deasupra Londrei!

Un OZN a fost zarit survoland deasupra raului Tamisa, in Londra. Nu, nu va speriati, nu este un atac al extraterestilor, ci o campanie de promovare a jocului Halo 4.

Cetatenii Londrei au avut parte de o priveliste cu totul deosebita in ultimele seri. Un OZN a fost identificat chiar deasupra raului Tamisa, in mijlocul orasului ploios.

Cei de la Microsoft au trimis o trupa de 50 de designeri Xbox sa creeze o gigantica farfurie zburatoare, alcatuita din 113.000 de leduri portocalii. Obiectul rezultat, sub forma logoului celebrului joc de calculator, cantareste peste trei tone si este una dintre cele mai mari obiecte ce au zburat deasupra vreunui oras vreodata, cu un diametru de 15 metri.

Impresionantul glyph consuma 20 KW de putere si a fost gata in opt saptamani. Obiectul zburator a fost bine pazit de catre un actor, imbracat in haine de soldat, imitand personajul principal al jocului, Master Chief.

Peste 500 de fani si curiosi s-au strans pe London Bridge, pentru a admira si fotografia uimitorul OZN. Producatorii jocului s-au "luptat" timp de sapte luni pentru a face rost de autorizatia de a "lansa" logoul Halo 4 deasupra orasului.

Despre joc

Halo 4 este un "first-person shooter (FPS)" dezvoltat de "343 Industries" si publicat de Microsoft Studios. Este primul titlu dintr-o trilogie denumita "Reclaimer Trilogy", o serie ce continua povestea celor trei Halo, actiunea petrecandu-se la patru ani de la Halo 3 si presupune intoarcerea lui Master Chief ca personaj principal.

foto: DailyMail

O americanca a primit o oglinda in loc de tableta mult dorita... Vacanta la conacul printului Charles: 100 de euro pe noapte pentru a dormi in patul princiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x