Căutare Live

Un papa gigant: Portretul Suveranului Pontif, desenat intr-un camp din Italia

Artistul italian Dario Gambarin a realizat portretul Papei Francisc intr-un camp, cu ajutorul unui tractor. A reusit sa termine in numai sase ore chipul Suveranului Pontif, intr-o regiune de langa Verona, relateaza The telegraph.

Italianul nu a facut nicio masuratoare inainte sa se apuce de lucru pe terenul parintilor sai. A folosit un tractor pe post de pensula si a conturat portretul Papei fara probleme de proportie.

Langa acesta a inscriptionat si un mesaj: „Dragostea te elibereaza”.

Dario Gabarin spune ca a vrut sa realizeze chipul Suveranului Pontif deoarece a fost uimit de faptul ca acesta a anuntat ca va oficia o slujba speciala pentru a cere Divinitatii sa aduca pacea in Siria, in restul orientului Mijlociu si in alte zone de conflict din lume.

Foto: The Telegraph

Citeste si: "Istoria unui preot", filmul biografic despre Papa Francisc

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri