Antena Căutare

A înghiţit 246 de pungi cu cocaină pentru a le transporta cu avionul. Bărbatul a murit în timpul zborului

Un bărbat japonez a murit în timpul unui zbor dinspre Ciudad de Mexico după ce a înghiţit 246 de pungi cu cocaină, informează BBC.

Un bărbat japonez a murit în timpul unui zbor dinspre Ciudad de Mexico după ce a înghiţit 246 de pungi cu cocaină, informează BBC.

Avionul, care avea ca destinaţie Aeroportul Internaţional Narita din Japonia, a trebuit să aterizeze de urgenţă în statul mexican Sonora după ce bărbatul a început să aibă convulsii.

Autorităţile au informat că bărbatul, identificat ca Udo N, a murit din cauza unui edem cerebral cauzat de o supradoză de droguri.

Conform unui comunicat al procurorului general din Sonora, pungile – de 2.5 cm lungime şi o lăţime de 1 cm – au fost găsite în stomacul bărbatului la autopsie.

Ceilalţi 198 de pasageri şi-au putut continua călătoria după aterizarea de urgenţă din oraşul Hermosillo. Autorităţile federale din Mexic vor prelua investigaţia.

Video viral. ''Happy Birthday to You'', cântat de 50.000 de oameni, în fruncte cu actorul Hugh Jackman... Testul pumnului 100% real. Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x