Antena Căutare

Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

Bărbatul, al cărui nume nu se cunoaște, a fost prins în toaleta aeronavei pe tot parcursul zborului. El a intrat la baie imediat după decolare și a rămas blocat până când aeronava a aterizat, la destinație.

imagine cu un barbat imbracat in negru care merge la toaleta din avion
Bărbatul a intrat la baie imediat după decolare și a rămas blocat până când aeronava a aterizat, la destinație. | Shutterstock & Captura Twitter & Captura Tik Tok

Eticheta în timpului zborului cu avionul este un subiect intens dezbătut în mediul online. De la bebelușii care plâng neîncetat pe tot parcursul zborului până la cât de incomod este să stai pe scuanul din mijloc, pasagerii își pun tot felul de probleme. Însă ce poți să mai faci atunci când un călător rămâne blocat în baie tot drumul, fără voia lui?

Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

Asta i s-a întâmplat recent unui pasager care a zburat cu compania SpiceJet și nu a avut chiar cel mai plăcut zbor, după ce a rămas blocat în toaletă pe parcursul întregului zbor.

Bărbatul, al cărui nume nu se cunoaște, a fost prins în toaleta aeronavei timp de mai bine de o oră, după ce a aceasta a decolat de pe aeroportul din Mumbai la ora locală 2 dimineața spre Bengaluru, conform Indian Express, citat de unilad.com.

Pasagerul de pe scaunul nr. 14D s-a ridica să meargă la toaletă de îndată ce semnele centurii de siguranță s-au stins. Dar odată ajuns acolo, clipele lui de inimitate s-au transformat într-un adevărat coșmar pentru că nu a mai putut ieșit din toaletă, deoarece ușa s-a blocat.

„Din păcate, un pasager a rămas blocat în toaletă/ timp de aproximativ o oră”, a spus compania aeriană într-un comunicat emis imediat după incident.

Citește și: O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o explicație

Echipajul, dar și alți oameni de la bord au încercat să-l elibereze, dar încercările tuturor au eșuat. Iar atunci când a devenit evident că bărbatul va fi tot în toaletă atunci când avionul ba aterizarea pe Aeroportul Internațional Kempegowda, însoțitorii de zbor au luat o decizie inedită.

Pentru că acesta începuse să se panicheze din ce în ce mai tare, echipajul i-a strecurat un bilet pe sub ușă. Ulterior, mesajul pe care i l-au transmis a ajuns pe internat și s-a viralizat.

„Nu intrați în panică. Aterizăm în câteva minute, așa că vă rugăm să închideți capacul vasului de toaletă, să vă așezați pe el și să vă asigurați. De îndată ce ușa principală este deschisă, va veni un inginer. Nu intrați în panică”, scria pe biletul pe care o stewardesă i l-a dat pe sub ușă.

Și exact asta s-a întâmplat când avionul a aterizat. Doi ingineri au urcat la bord și au dărâmat ușa pentru a-l elibera pe bărbatul blocat în baie. După ce a fost scos, aceasta a primit „asistență medicală imediată”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

Ulerior, compania aeriană și-a cerut scuze public pentru incoveniențe și în plus, a anunțat că i se vor înapoia banii pe bilet în totalitate.

Un cântăreț celebru a lăsat cinci femei însărcinate în același timp. Cum au reacționat tinerele... O tânără a ajuns dintr-un orfelinat românesc pe scena teatrului londonez. Cine este fata și care este povestea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x