Antena Căutare

Un pensionar și-a îngropat toate economiile în curte, dar când a vrut să le scoată din pământ nu i-a venit să creadă

Un pensionar din Republica Moldova a îngropat în grădină 20.000 de dolari, dar când a mers să îi scoată din pământ a avut parte de o surpriză! Bărbatul a sunat imediat la poliție.

Un pensionar și-a îngropat toate economiile în curte, dar când a vrut să le scoată din pământ nu i-a venit să creadă ce a urmat | Captură Youtube

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune în Republica Moldova! Un bărbat și-a îngropat banii în curte, dar când a săpat după ei nu a mai găsit locul exact în care i-a ascuns. Crezând că a fost jefuit, pensionarul a cerut imediat ajutorul autorităților. Ce a urmat!

Citește și: Un bărbat se plimba pe o plajă atunci când a găsit un borcan și l-a deschis, dar entuziasmul i-a dispărut instant. Ce conținea

Un pensionar a îngropat 20.000 de dolari în grădină, dar nu a mai găsit locul exact, așa că a chemat poliția

Pensionarul a generat o situație neobișnuită pentru autoritățile locale, după ce a observat că 20.000 de dolari și 4.000 de euro pe care îi îngropase în grădina sa dispăruseră.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a vrut să își păstreze economiile într-un loc sigur și a ales să le ascundă în două borcane pe care le-a îngropat apoi în grădina din spatele casei sale. Pentru a fi sigur că va găsi banii, el a marcat locul unde își ascunsese economiile, potrivit agora.md.

Totuși, când a venit momentul să dezgroape borcanele, bătrânul a fost surprins să descopere că banii nu mai erau acolo. Speriat, el a sunat imediat la poliție pentru a raporta dispariția sumei considerabile.

După două zile de căutări intense, echipajul de poliție a găsit cele două borcane cu bani. Spre surprinderea tuturor, acestea se aflau la aproximativ un metru și jumătate distanță de locul marcat inițial de pensionar.

Un clip video publicat de poliția transnistreană, nerecunoscută oficial de Republica Moldova, arată și momentul în care banii au fost găsiți. Incidentul a avut loc în Dubăsari, o localitate din regiunea separatistă Transnistria a Republicii Moldova, relatează sursa citată mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările efectuate de oamenii legii au indicat că marcajul a fost mutat de vântul puternic. Pensionarul în vârstă de 68 de ani a fost extrem de ușurat să afle că economiile sale de o viață nu fuseseră furate. Banii au fost înapoiați proprietarului, mai transmite agora.md.

Citește și: 12,5 milioane de dolari, bani ținuți în pungi de supermarket. De unde provin și ce a pățit cel ce i-a ascuns astfel

VIDEO | Momentul frapant când o femeie sare gardul la zoo ca să mângâie un tigru. Ce a urmat... „Peștele apocalipsei”, care prevestește cutremurele catastrofale, a fost găsit pe o plajă! Apariția sa a băgat spaima în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x