Antena Căutare

Un milionar a avut parte de o glumă bolnavă! Un porc a fost aruncat din elicopter direct în piscina acestuia - VIDEO

Un afacerist milionar a devenit victimă unei farse crude în care un porc a fost aruncat dintr-un elicopter în piscina sa.

Un milionar a avut parte de o glumă bolnavă! Un porc a fost aruncat din elicopter direct în piscina acestuia - VIDEO Galerie
Porc aruncat din elicopter

Federico Alvarez Castillo, în vârstă de 60 de ani, a răbufnit după ce „vandalii” au aruncat un porc de la înălțime în piscina sa privată din Punta del Este, Uruguay. Suspectul inițial a fost un antreprenor, căruia i s-a văzut fața după ce fimările au ajuns pe internet, însă milionarul a dorit să se găsească vinovatul din spatele acestei idei „bolnave”.

În videoclip, un elicopter poate fi văzut zburând peste proprietatea privată a lui Federico înainte ca cineva să arunce un porcu în aer. Animalul fără apărare cade înainte de a lovi mijlocul piscinei omului de afaceri, cu un strop puternic.

Omul de afaceri a negat orice implicare într-o postare pe pagina sa de Instagram, care spunea: „În ceea ce privește videoclipul care circulă pe rețelele de socializare, vreau să resping acest act de vandalism de care familia mea și cu mine am fost victime și să clarificăm că, atunci când s-a întâmplat incidentul, eram în interiorul casei noastre și auzisem un zgomot puternic în grădină. Când am ieșit să vedem ce este, am văzut acțiunea dezgustătoare care ne-a provocat o mare supărare ca o glumă foarte, foarte bolnavă. Din acest motiv, respingem aceste tipuri de acțiuni și lucrăm pentru a clarifica ce s-a întâmplat cât mai curând posibil”.

Un milionar a avut parte de o glumă bolnavă! Un porc a fost aruncat din elicopter direct în piscina acestuia - VIDEO

Porc aruncat din elicopter

Se crede că animalul a murit când a fost aruncat din elicopter, deși nu a existat o confirmare oficială imediată. În plus, există o anumită confuzie în legătură cu tipul de animal căzut din elicopter. Soția lui Castillo, modelul Lara Bernasconi, a declarat presei locale că este un miel, nu un porc. Ea a spus pentru un site local de știri, conform MailOnline: „Cineva a aruncat un miel dintr-un elicopter. Nu avem nimic de-a face cu această situație”. În ciuda comentariilor soției sale, animalul din videoclip pare să semene mai mult cu un porc.

Nu este clar dacă Castillo a depus o plângere la poliție pentru a lansa o anchetă oficială asupra incidentului sau dacă poliția investighează incidentul.

Încălzirea globală nu este o glumă! Anul 2019 a încheiat cea mai fierbinte decadă din ultimii 70 de ani - Studiu... Rugăciunea pentru datorii. Scapi imediat de problemele financiare și primești bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x