Antena Căutare

Un preot ofera impartasanie crestinilor pe Twitter

Nu ai timp sa mergi la bisserica? Nicio problema! Rev Tim Ross, preot metodist in Marea Britanie, sustine ca va tine o slujba de impartasanie online, pe Twitter, pentru toti credinciosii.

Data de 14 august este ziua "evenimentului istoric" cum il descrie acesta. Atunci, utilizatorii de Twitter vor lua la unison trupul si sangele lui Hristos, fie ca vin sau suc.

Preotul in pas cu tehnologia considera ca acesta este un mod bun de a uni credinciosii din toata lumea si a sterge barierele culturale.

Pe pagina sa de Twitter vei putea afla la ce ora din zi se va tine slujba si cum sa rostesti rugaciunea. Pentru ca slujba sa fie completa, trebuie sa trimiti un Tweet cu "Amin", bineinteles, dupa ce vei primi rugaciunea in...sapte Tweet-uri.

Daca metoda va prinde, preotul se gandeste serios sa oficieze si botezuri pe aceasta cale. Intrebarea este: in ce apa va mai scufunda el copilul?

sursa foto: zazzle.com

S-au furat foliile de cupru de pe acoperisul Mausoleului din Parcul Carol!... Persoana decedata, numita la conducerea Ministerului Agriculturii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x