Antena Căutare

”Nici măcar n-au așteptat să se răcească!” Un primar s-a însurat cu nora lui. Bărbatul a pus ochii pe femeie la opt luni de la moartea fiului

Primarul unui mic orășel a devenit cunoscut în lumea întreagă și nu pentru grație proiectelor pe care le-a făcut pentru oraș, ci pentru povestea inedită de viață pe care o are. Mai exact, după ce i-a murit fiul, acesta s-a căsătorit cu nora lui. 

Raúl Orihuela González, primarul unui oraș din Mexic care este recunoscut pentru apele termale și clădirile în stil colonial, a atras atenția presei internaționale, după ce s-a aflat povestea lui de viață.

Mireasa a aflat că fusese trădată de domnișoara de onoare, chiar în ziua nunții: „Am văzut ce a făcut când am primit fotografiile!”

Raúl Orihuela González, primarul orașului Tequisquiapan, s-a căsătorit cu nora lui, soția fiului său Michael Orihuela, care a murit în urmă cu trei ani într-un accident rutier.

”Nici măcar n-au așteptat să se răcească!” Un primar s-a însurat cu nora lui. Bărbatul a pus ochii pe femeie la opt luni de la moartea fiului

Valeria Hassen Moralles și Michael Orihuela aveau doi copii împreună în momentul în care bărbatul s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Nora lui și tatăl bărbatului mort, însă, au păstrat o relație frumoasă, așa că ea își ducea, din când în când, copiii să-și vadă bunicul. Între ei, însă, s-a legat o poveste de ibire, așa că opt luni de la moartea acestuia, cei doi și-au permis să se iubească. Acum, la mai bine de doi ani, cei doi s-au căsătorit și au făcut publice imagini de la nuntă.

Mireasa a crezut că și-a găsit rochia visurilor, la un preț de nimic! Când a probat-o, a amuțit!: „Nu pot să apar la nuntă așa!”

Vestea că cei doi se iubesc a stârnit un val de revoltă pe internet, mulți dintre locuitorii orașului arătându-se șocați de legătura dintre cei doi.

Nu este, însă, pentru prima dată când Orihuela Gonzalez stârnește polemici. Raul Gonzalez, care a fost primarul orașului Tequisquiapan între 2009 – 2011 și 2015 – 2018, a fost implicat în mai multe controverse. De numele său sunt legate mai multe proteste ale localnicilor și chiar și o tentativă de asasinat, când fostul edil a fost împușcat în față.

Mihai Constantinescu a făcut parte din cea mai tare formație rock românească! Cum a ratat ”Iubire, bibelou de porțelan”... Sf Andrei, adevăratul Halloween românesc! Cum să te ferești de ghinion și blesteme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x