Antena Căutare

Un restaurant din Moscova are angajati doar frati gemeni

Intr-un restaurant din Moscova, clientii au impresia ca vad dublu si nu e bautura de vina. Personalul localului este format in intregime din frati gemeni care merg doar impreuna in fata clientilor.

Restaurantul are un nume foarte potrivit: "Stelele gemene". Meniul nu are nimic extraordinar, in schimb barmanii si chelneritele se remarca imediat: cu totii se prezinta numai in perechi.

Pentru ca asemanarea sa fie si mai puternica, gemenii sunt imbracati la fel. Patronul povesteste ca s-a gandit mult cum sa iasa in evidenta din multimea restaurantelor din Moscova. Ideea salvatoare i-a venit cand si-a amintit de un vechi film sovietic pentru copii, cu o fetita care isi descoperea o sora geamana in oglinda.

Patronul a avut ceva de furca pana a gasit gemeni care sa se priceapa la gatit si servit. Dar, pana la urma, si-a realizat proiectul si a obtinut ce dorea: un restaurant care ramane in memoria oricarui client.

Nu se stie daca si la bucatarie lucreaza tot gemeni, dar in orice caz, patronul are grija ca mancarea sa fie, mereu, de cea mai buna calitate.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 14 octombrie!... Prietenie canina: Un coker spaniel isi protejeaza stapanul de eventuale incidente in trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x