Un restaurant din Moscova are angajati doar frati gemeni

Intr-un restaurant din Moscova, clientii au impresia ca vad dublu si nu e bautura de vina. Personalul localului este format in intregime din frati gemeni care merg doar impreuna in fata clientilor.

Restaurantul are un nume foarte potrivit: "Stelele gemene". Meniul nu are nimic extraordinar, in schimb barmanii si chelneritele se remarca imediat: cu totii se prezinta numai in perechi.

Pentru ca asemanarea sa fie si mai puternica, gemenii sunt imbracati la fel. Patronul povesteste ca s-a gandit mult cum sa iasa in evidenta din multimea restaurantelor din Moscova. Ideea salvatoare i-a venit cand si-a amintit de un vechi film sovietic pentru copii, cu o fetita care isi descoperea o sora geamana in oglinda.

Patronul a avut ceva de furca pana a gasit gemeni care sa se priceapa la gatit si servit. Dar, pana la urma, si-a realizat proiectul si a obtinut ce dorea: un restaurant care ramane in memoria oricarui client.

Nu se stie daca si la bucatarie lucreaza tot gemeni, dar in orice caz, patronul are grija ca mancarea sa fie, mereu, de cea mai buna calitate.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri