Antena Căutare

Un român a alergat 370 de kilometri și a doborât recordul național al Cehiei VIDEO

Un bărbat din Vâlcea în vârstă de 52 de ani a reușit să alerge 370 de kilometri în doar 48 de ore la un concurs din localitatea Kladno din Cehia. Acesta a doborât ultimul record al României cât și al Cehiei.

Un bărbat din Vâlcea în vârstă de 52 de ani a reușit să alerge 370 de kilometri în doar 48 de ore la un concurs din localitatea Kladno din Cehia. Acesta a doborât ultimul record al României cât și al Cehiei.

Ultramaratonistul Daniel Trușcă s-a apucat de alergat acum doi ani, iar în urmă cu un an jumătate a participat la o competiție națională din Timișoara. Acesta a reușit să ocupe locul II și a devenit dintr-un necunoscut un sportiv de performanță.

„Dacă vrei să faci un lucru, toate limitele trebuie să cadă. Ultimii 2 km i-am alergat cu steagul României de gât. M-au încercat nişte sentimente atât de puternice încât nu le pot exprima în cuvinte, Scala emoţiilor depăşeşte posibilitatea de exprimare verbală. Alergi şi plângi!” , a declarat Daniel Trușcă.

Trușcă a alergat, de asemenea, 231,72 de kilometri în 24 de ore, în luna martie la Belgrad.

Maratonul „48 h Self-Transcendence Race” a fost organizat la începutul lunii august. Vâlceanul a reușit să doboare recordul naţional al României de de 307 km în 48 de ore care i-a aparţinut lui Cristian Borcan, dar şi recordul naţional al Cehiei de 355 km.

Daniel Trușcă s-a născut în Drăgășani, Vâlcea, a absolvit Institutul de petrol și gaze din Ploiești, însă nu a practicat niciodată meseria de inginer. Acesta deține o afacere personală cu profile de depozitare pentru magazine.

Și-a implorat medicii să îi amputeze piciorul! Drama femeii a început în momentul în care a scăpat o sticlă de parfum... A dat lovitura la loto, la doar 24 de ani! El este tânărul care va primi 10.000 de euro lunar, în următorii 30 de ani. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x