Antena Căutare

VIDEO: Un roman a inventat motorul cu reactie pentru bicicleta!!!

Un tanar de 19 ani din Deva a reusit sa capteze atentia presei britanice, cu o inventie inedita. El a montat pe propria bicicleta un motor cu reactie, care ii permite sa circule cu 41 de kilometri la ora fara niciun efort. Inventia l-a facut faimos printre britanici, care l-au comparat cu Henri Coanda.

Raul Oaida are 19 ani si o pasiune de cateva zeci de ori mai mare pentru mecanica. Si-a improvizat un atelier in curtea gospodariei si petrece acolo mai bine de douasprezece ore pe zi. Nicio secunda nu este irosita.

Recent, tanarul a dezvoltat o bicicleta cu reactie. Cu alte cuvinte, a reusit sa inventeze un sistem de propulsie care poate fi folosit cu usurinta pe vehiculele cu doua roti. Odata pornit, sistemul este capabil sa duca vehiculul pana la o viteza de 41 de kilometri pe ora.

Inventia tanarului a facut furori in Marea Britanie, unde, in paginile unui ziar online, Raul Oaida este comparat cu Henri Coanda, parintele motorului cu reactie.

In loc de kerosen, pe care Raul nu ar avea de unde sa-l ia, motorul cu reactie functioneaza cu amestec de motorina, benzina si ulei sintetic. Tanarul spera ca urmatorul proiect va revolutiona lumea si ii va aduce celebritate si bani.

Cvadrupleti, dar bogati: Povestea celor patru fetite identice care au facut istorie pe internet... Cum arata tehnologia moderna dupa 25 de ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x