Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un român a reușit jaful anului! Cum să dai o spargere la o bancă fără să fii observat? Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi

Un român a ajuns celebru în Marea Britanie, după ce a reușit să jefuiască o bancă și să scape neprins. Poliția engleză este în alertă, cerând ajutorul publicului în găsirea unui bărbat de 64 de ani, pe nume Ion Crăciunescu.

Un român a ajuns celebru în Marea Britanie, după ce a reușit să jefuiască o bancă și să scape neprins. Poliția engleză este în alertă, cerând ajutorul publicului în găsirea unui bărbat de 64 de ani, pe nume Ion Crăciunescu.

Românul a folosit un pachet „suspect” pentru a jefui o bancă din orașul Luton. Pe 7 decembrie, poliția a fost chemată de urgență pentru a ajuta la evacuarea sediului băncii, în urma apariției unui pachet suspect. Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Ca într-un film cu bandiți, românul a profitat de haosul creat și a reușit să plece cu o sumă importantă de bani. Deocamdată, autoritățile din Bedfordshire nu au dezvăluit câți bani a furat românul.

În schimb, au publicat imagini cu suspectul, filmate de camerele de supraveghere din gara din Luton, la scurt timp după comiterea jafului. Se bănuițte că românul ar fi urcat într-un tren cu destinația Londra.

Recomandari