Căutare Live

Un român a reușit jaful anului! Cum să dai o spargere la o bancă fără să fii observat? Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi

Un român a ajuns celebru în Marea Britanie, după ce a reușit să jefuiască o bancă și să scape neprins. Poliția engleză este în alertă, cerând ajutorul publicului în găsirea unui bărbat de 64 de ani, pe nume Ion Crăciunescu.

Un român a ajuns celebru în Marea Britanie, după ce a reușit să jefuiască o bancă și să scape neprins. Poliția engleză este în alertă, cerând ajutorul publicului în găsirea unui bărbat de 64 de ani, pe nume Ion Crăciunescu.

Românul a folosit un pachet „suspect” pentru a jefui o bancă din orașul Luton. Pe 7 decembrie, poliția a fost chemată de urgență pentru a ajuta la evacuarea sediului băncii, în urma apariției unui pachet suspect. Totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Ca într-un film cu bandiți, românul a profitat de haosul creat și a reușit să plece cu o sumă importantă de bani. Deocamdată, autoritățile din Bedfordshire nu au dezvăluit câți bani a furat românul.

În schimb, au publicat imagini cu suspectul, filmate de camerele de supraveghere din gara din Luton, la scurt timp după comiterea jafului. Se bănuițte că românul ar fi urcat într-un tren cu destinația Londra.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri