Antena Căutare

Un roman, cel mai bogat locuitor al orasului bulgar Ruse

Un roman a fost declarat in anul 2010 persoana cu cele mai mari venituri al orasului Ruse din Bulgaria, cu o avere estimata de 3,12 milioane de leva (1,6 milioane de euro).

Cu toate acestea, romanul este suspectat de evaziune fiscala, pentru ca nu ar fi platit taxe de circa 187.000 leva (95.600 euro).

Autoritatea Nationala pentru Venituri din Bulgaria nu a dezvaluit numele milionarului in euro, care a fost extrem de atras de aceasta tara din cauza taxelor mai mici. De asemenea, veniturile romanului ar fi fost obtinute din drepturi de autor si din consultanta.

Coalitia de guvernare de la Sofia s-a laudat in ultima perioada ca un numar mare de companii din Romania se muta in Bulgaria atrase de taxele reduse.

Taxa pe profit in Romania este de 16%, iar impozitul pe dividende de 12%, in timp ce in Bulgaria profitul este impozitat cu 10% si dividendele cu 5%.

Sursa: Antena3

Vezi cel mai modern tramvai din Bucuresti! Va circula pe linia 34, cea care traverseaza Pasajul Basarab... Paharele lui Adolf Hitler, scoase la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x