Antena Căutare

Un roman detine o mina de diamante in Africa

Un roman detine o mina de diamante in statul african Sierra Leone. Informatia a fost confirmata recent, de Gheorghe Dobra, directorul Alro Slatina, informeaza Gandul.

„Nu stiu cine este proprietarul, mi-au spus si mie colegii de acolo care au aflat de la localnicii din zona. Mina de diamante este situata la 30 km de noi, dar accesul este foarte greu pentru ca trebuie sa treci printr-o zona muntoasa si prin jungla"


Alro Slatina are afaceri cu mai multe mine de bauxita in statul african.

Singurul roman despre care se stie ca are afaceri in domeniul mineritului in Sierra Leone este Frank Timis, fostul proprietar al afacerii "aurul de la Rosia Montana".

Timis este unul dintre cei mai bogati romani conform topului Forbes, avand o avere estimata la peste 1 miliard de dolari SUA.

Din 2005, este presedintele si cel mai important actionar al African Minerals, fosta Sierra Leone Diamond Company. Aceasta companie detine numeroase exploatatii miniere in Sierra Leone, din unele dintre acestea extragandu-se diamante. (foto: healingherald.org)

sursa: Antena3

Anglia: Tomberoane de gunoi dotate cu panouri solare si compactor de deseuri... VIDEO! Un cadou de 8 martie mai putin obisnuit: trasul cu arma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x