Căutare Live

Un sandvis cu sunca, prima de Craciun pentru angajatii Jaguar

Angajatii unuia dintre cei mai mari producatori de automobile din Marea Britanie au cazut victime crizei economice si vor primi ca bonus de Craciun un simplu sandvis.

Potrivit Daily Mail, angajatii au de ales intre un sandvis cu bacon si unul cu carnaciori. Bonusul face parte dintr-o traditie a fabricii care le ofera muncitorilor o masa in perioada sarbatorilor.

Anul trecut, firma care produce componente pentru concernul Jaguar Land Rover a avut un profit urias, dar se pare ca nu agasit resurse pentru a le oferi o prima in bani.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat ca firma nu are nicio obligatie sa ofere bonusuri financiare in luna Decembrie. Muncitorii considera ca bonusul primit este patetic.

Foto: notquitenigella.com

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri