Antena Căutare

Un sat din Anglia a fost invadat de zombie

Peste 1.500 de zombie au invadat un sat din Anglia. Fioroasele personaje s-au adunat sa bata recordul pentru cel mai numeros grup de zombie din lume. Tentativa lor a esuat, dar organizatorii sunt multumiti ca s-au distrat pe cinste si promit ca vor strange, cat de curand, si mai multi zombie pentru a dobori recordul.

Cei peste 1.500 de oameni deghizati in zombie s-au adunat pe terenul unei ferme din Sussex. Cu toii au avut chipul pictat in alb, ochii intunecati si diverse accesorii sinistre.

Evenimentul a fost organizat de un englez care, dupa ce a rasfoit Cartea Recordurilor, s-a gandit ca recordul numarului de zombie ar fi cel mai usor de intrecut. La apelul sau au raspuns atat fani ai filmelor de groaza, cat si oameni fara vreo pasiune deosebita pentru zombie, care voiau doar sa se distreze.

Trimisul Cartii Recordurilor a numarat doar putin mai mult de 1.500 de zombie, in timp ce recordul, detinut de americani, este de peste 4.000. Dar britanicii nu s-au descurajat si abia asteapta un nou prilej de a-si dovedi talentele.

Politistii romani, subiect de documentar Discovery... Are doar 19 ani, dar bea minim 40 de pahare de alcool pe seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x