Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Un set de bijuterii Bvlgari din aur alb, sidef şi diamante, evaluat la 8.500 de euro în Licitaţia cu preţuri descrescătoare

"Diva's Dream", set Bvlgari din aur alb, ornat cu pavaj de diamante şi sidef, este pus în vânzare de la 8.500 de euro în Licitaţia cu preţuri descrescătoare, organizată în 12 februarie de Artmark.

Diamante, rubine şi perle fac parte din cele 263 de loturi puse în vânzare.

Licitaţia-eveniment se desfăşoară la Arcub-HanulGabroveni, cunoscut ca veche locaţie de comerţ cu artă. Evenimentul se adresează pasionaţilor de artă, investitorilor, dar şi cumpărătorilor de ocazie, ce doresc să experimenteze licitaţia descrescătoare.

Un alt lot impresionant este o broşă art deco din platină, ornată cu diamante, cca. 1920-1930, are un preţ de pornire de 8.000 de euro.

De asemenea, un obiect decorativ spectaculos "aricii cu măr", realizat de Alexandre Reza, ornat cu citrin, ametist, cristal de rocă, crisopraze, briliante şi rubine caboşon, a fost evaluat la 3.500 de euro.

Alte obiecte scoase la vânzare sunt: un impozant inel din platină, ornat cu suite de diamante şi un rozariu din aur ornat cu email, fiecare evaluate la 2.500 de euro; un ceas art deco, de mână, de damă, din aur alb, ornat cu diamante, atelier elveţian - 1.800 de euro; ceas muzical Boegli, de buzunar, placat cu aur - 1.500 de euro.

Sub marca Hanul cu Tei 1833 by Artmark, pe 11 şi 12 februarie va fi organizată prima licitaţie cu preţuri descrescătoare: dacă participanţii nu oferă preţul de pornire, licitatorul va striga paşi descrescători, până când un participant oferă pasul solicitat, acesta devenind şi preţul de adjudecare.

Sursa : news.ro