Antena Căutare

Un simplu dolar i-a adus o căsnicie fericită cu o soție iubitoare și trei copii minunați:„Nu aș fi putut să-l investesc într-un mod mai bun"

Un singur dolar valorează mult mai mult decât îi acordă creditul majoritatea oamenilor. El are puterea de a uni oamenii, de a le aduce speranță sau de a-și schimba complet viitorul. Și, da, are și puterea de a cumpăra un pachet de gumă de mestecat.

Un singur dolar valorează mult mai mult decât îi acordă creditul majoritatea oamenilor. El are puterea de a uni oamenii, de a le aduce speranță sau de a-și schimba complet viitorul. Și, da, are și puterea de a cumpăra un pachet de gumă de mestecat.

Pentru tânărul Jason, o bancnotă de un dolar nu este doar o banală bancnotă. Ea este cheia care a deschis ușa către un viitor luminos, fericit și sănătos. Potrivit bărbatului, un dolar este responsabil pentru faptul că el are o soție, trei copii și un întreg viitor în față.

Jason a dezvăluit că era în clasa a IX-a când a început cea mai mare poveste de dragoste din viața sa. În timpul unei călătorii cu trupa, fata cu care acesta flirta de ceva timp i-a cumpărat un pachet de gumă, dar el a fost un domn și a vrut să-i plătească înapoi un dolar, însă aceasta a refuzat.

El i-a băgat dolarul în rucsac. Ea a luat bancnota și a băgat-o în portofelul lui și astfel a început o joacă inofensivă de adolescenți în care fiecare voia sa ofere acel dolar. Jocul a continuat până când, Jason a scris un mesaj pe acel dolar: „Vrei să ieși cu mine?”. Iar de atunci, ei au devenit un cuplu adorat de toată gașca de prieteni.

Un simplu dolar i-a adus o căsnicie fericită cu o soție iubitoare și trei copii minunați:„Nu aș fi putut să-l investesc într-un mod mai bun"

La patru ani după ce a început aceasta relație, Jason a scris din nou pe dolarul care i-a legat: „Vrei să tye căsătorești cu mine?”. Iar restul, cum se spune, a fost istorie. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani acum, iar cel mai adorabil lucru este că încă păstrează bancnota de un dolar care le-a schimbat viitorul. Acesta este romantismul, oameni buni și nu există nimic similar ca o poveste de genul acesta care să te facă să crezi în iubirea adevărată.

Jason a povestit întreaga poveste celor de la Bored Panda, trecând mai detaliat peste cele întâmplate: „A fost o modalitate pentru noi să flirtăm. Acest lucru se întâmpla în liceu, așa că a trebuit să devenim creativi. Prietenii ne-au oferit și multe idei diferite. Dumnezeu, familia și profesorii ne-au susținut pe parcursul relației noastre.

Nu m-am gândit că această bancnotă de un dolar ne va schimba viața și nu intenționam să o păstrez după ce am cerut-o. Totuși mă bucur că am făcut-o. Poate acest dolar ne-a învățat o anumită lecție, și încă nu l-am cheltuit”, a spus Jason.

Potrivit acestuia, până acum reacțiile la poveste au fost pozitive: „Am postat povestea o dată în urmă cu aproximativ nouă ani, cred că este în primele mele 20 de postări. Mi se pare destul de mișto să știu că oamenii pot fi pozitivi și susținători cu privire la o poveste destul de stupidă care s-a petrecut cu mult timp în urmă."

„Am încercat să găsesc ce a făcut-o să zâmbească și am încercat să fac mereu asta”, a spus Jason despre relația cu soția saâ, „Încă o fac până astăzi.”

Jason a oferit câteva sfaturi celor care nu îndrăznesc să facă un pas din cauza emoțiilor: „Faceți tot posibilul pentru a crea această motivație. Încă îmi amintesc ce emoții aveam atunci când am cerut-o. Prietenii mei spuneau că va spune da, prietenii ei spuneau acelați lucru, însă eu eram plin de emoții și pot să recunosc că nu am mai simțit așa ceva până atunci, decât mult timp după, când s-a născut fiul meu. Mai am bancnota de un dolar, dar, în realitate, am încasat-o când m-am căsătorit cu soția mea. Nu aș fi putut să o investesc într-un mod mai bun."

Valoarea unui dolar s-a depreciat în timp în Statele Unite. În timp ce cu un singur dolar ăuteai obține o pereche de pantofi din piele patentată în 1907, acest lucru este departe de a se mai întâmpla acum.

Visual Capitalist explică faptul că în 1913, un singur dolar a fost suficient pentru a cumpăra o rochie de casă pentru femei, cinci kilograme de zahăr în 1920, 16 conserve de ciorbă în 1934 și 20 de sticle de Coca-Cola în 1940.

În 1950, un dolar a fost suficient pentru a obține un Mr. Potato Head, două bilete de film și o sticlă de Heinz Ketchup în 1980. În 1990, o persoană cu un dolar putea cumpăra un galon de lapte. Pe măsură ce noul mileniu a fost lansat, un dolar putea cumpăra un hamburger la Wendy's. În zilele noastre, un dolar este suficient pentru a cumpăra o melodie de pe iTunes (poate). Sau un pachet de gumă de mestecat și un viitor luminos.

Cercetătorii William G. Kaelin Jr, Sir Peter J. Ratcliffe şi Gregg L. Semenza au câştigat premiul Nobel pentru Medicină... 40 cei mai inteligenţi oameni care au schimbat lumea. Einstein este pe locul doi....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x