Antena Căutare

Un sofer, “descarcerat”, dupa ce s-a baricadat in masina ca sa scape de politie

Un sofer din Constanta a oprit la semnalul politiei rutiere, dar a refuzat sa iasa din masina. Astfel, oamenii legii au fost nevoiti sa apeleze la serviciile de descarcerare pentru a-l scoate pe barbat din autoturism.

Politistii rutieri au efectuat un semnal de oprire pentru un conducator auto. Cand au ajuns la masina, oamenii legii au incercat in zadar, timp de zece minute, sa vorbeasca cu barbatul.

Acesta, impreuna cu prietena lui, s-a baricadat inauntru, a incuiat usile autoturismului si de pe scaunul conducatorului auto a sarit pe bancheta din spate. Cei doi s-au gandit ca politistii vor renunta si a asteptat sa curga timpul.

Si avea si pentru ce sa ascunda, dupa o noapte de petrecere in club, avea o alcoolemie de 1,15 grame pe litru alcool in sange. Cand a vazut ambulanta si autospeciala pentru descarcerare, soferul a scos telefonul mobil ca sa filmeze interventia.

Apoi, cand s-a spart un geam al masinii, tanara insotitoare a iesit prin cadrul portierei soferului. Imediat, a urmat si prietenul ei, care a preferat usa.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus baut. Pe langa amenda, va trebui sa suporte si cheltuiala pentru geamul spart.

Foto: Intact Images

Wikipedia opreste activitatea din cauza pirateriei online... Geniul de 16 ani de la Microsoft a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x