Antena Căutare

De meserie e șofer, dar în timpul liber îi place să fie Elvis Presley! S-a costumat în regele Rock&Roll-ului și le-a cântat clienților - VIDEO

Un bărbat din Statele Unite, care este de meserie șofer, i-a adus un omagiu inedit regelui Rock and Roll-ului. În ziua în care Elvis Presley ar fi trebuit să împlinească 85 de ani, șoferul s-a costumat din cap până în picioare în celebrul artist și și-a luat prin surprindere clienții. În timpul curselor, clienții eu beneficiat de un scurt recital.  

Condusul nu este singura pasiune a americanului. Șoferul inedit este poate cel mai mare fan al îndrăgitului artist elvis Presley. Din acest motiv, cu ocazia celei de-a 85-a aniversare a a regretatului artist Max Pelicano a decis să îmbine utilul cu plăcutul.

Îmbrăcat din cap până în picioare ca Elvis Presley, americanul și-a luat prin surprindere clienții. Mai mult decât atât, în timpul cursei s-a oferit să le cânte sau chiar să e povestească detalii e culise din viața regretatului artist.

Max Pelicano nu este doar un simplu fan al artistului. Este și un cântăreț care îl imită pe Elvis ori de câte ori are ocazia. Până acum a urcat pe zeci de scene din Statele Unite, iar oamenii au rămas uimiți de asemănarea izbitoare dintre ei.

Prima eclipsă de Lună din 2020, în noaptea de vineri, vizibilă în toată ţara... Priviți cea mai ingenioasă cerere în căsătorie de până acum! A rescris un film Disney pentru iubita lui iar reacția ei e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x