Antena Căutare

Un soldat a fost găsit CONGELAT după 21 de ani! Povestea care a CUTREMURAT mii de oameni

La 21 de ani de la dispariţia sa, cadavrul unui soldat indian a fost găsit congelat într-un gheţar din Kashmirul indian.

Un soldat a fost găsit CONGELAT după 21 de ani! Povestea care a CUTREMURAT mii de oameni Galerie
Gheţarul Siachen

La 21 de ani de la dispariţia sa, cadavrul unui soldat indian a fost găsit congelat într-un gheţar din Kashmirul indian.

Trupul neînsufleţit al lui Havildar Tukaram V Patil a fost descoperit întâmplător de personalul militar detaşat în zona gheţarului Siachen. Din cauza temperaturilor foarte scăzute din zonă, rămăşiţele sale erau congelate.

Militarul a fost identificat după o scrisoare pe care o avea într-un buzunar. Făcea parte din Batalionul 4 de Infanterie Uşoară Maratha şi a dispărut la 27 februarie 1993 în această zonă izolată, aflată în apropierea liniei de demarcaţie dintre Pakistan şi India.

Un frate al soldatului, NV Patil, a fost dat dispărut în 1987 în circumstanţe similare, însă nu s-a aflat niciodată ce s-a întâmplat cu el.

Sursa: obiectiv.info

La un pas de TRAGEDIE, din cauza unui şmecher de bani gata! Scrisoarea emoţionantă a unei fete care a văzut moartea cu o... Au postat ASTA pe Facebook şi acum sunt la închisoare! Ai grijă să nu faci şi tu aceeaşi greşeală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x