Antena Căutare

Un spaniol este cel mai ghinionist om din lume

Costis Mitsotakis este sigurul locuitor din satul spaniol Sodeto care nu a castigat la loterie, relateaza Daily Mail.

Afectati de criza economica, toti satenii au decis sa cumpere impreuna un bilet la loterie si au reusit sa castige 100 de milioane de lire.

Mai multi localnici au mers la toate cele 70 de case din sat pentru a colecta banii de bilet. Ghinionul a facut ca Mitsotakis sa nu fie gasit de cei care strangeau banii. Partea lui din bilet ar fi costat numai patru lire si i-ar fi putut aduce un premiu de 83.000 de lire.

Desi nu a castigat si el o parte din marele premiu, barbatul a avut partea lui de noroc. Un consatean i-a cumparat cu banii din premiu o bucata de pamant pe care acesta o scosese la vanzare.

Unii localnici au contribuit cu o suma mai mare la cumpararea biletului norocos si au castigat chiar si cateva milioane de lire. Bucurosi, au incins o adevarata petrecere si au dansat cu totii in strada.

Foto: EPA/Intact Images

FOTO! Vezi cum arata partea ascunsa a Lunii!... FOTO! Mormane de gunoaie, transformate in arta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x